Naar boekenbeurs geweest. Veel volk. Denk nog eens alleen te gaan, zonder Denise, indien ik de tijd heb. Zonnig weer vandaag, maar een koude oostenwind.
Met wat op te rommelen een potje gevonden met wat poppen en larven van Culex species. Een paar preparaten kunnen van maken, alhoewel het tere objekten waren.
Vader sinds woensdag terug thuis. Ga hem morgen bezoeken. Moeder verjaart. Na bezoek van Fred Joossen het boekje “Piramidenenergie in de praktijk” van Paul Liekens gekocht. Nog niet gelezen maar ben toch nieuwsgierig om te weten wat voor bla – bla daar zal instaan.

(NVDR: nu ik dit lees, herinner ik mij dat ik eens een keertje op vraag van mijn moeder tezamen met mijn vader naar de boekenbeurs ben geweest. Gewoonlijk deden wij dat apart vanaf mijn tienertijd. Misschien had mijn moeder angst dat mijn vader of ik teveel zouden uitgeven aan boeken. We gingen toen al meer naar de bibliotheek om op boeken te besparen, maar vraag is wie in dat geval wie in het oog zou moeten houden hebben ?!)


Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.